TULOSSA

ACTIVE CAMP 4.0

TBA

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
TILAA UUTISKIRJE
Liity sähköpostilistalle saadaksesi tiedon tulevista Active Camp leireistä ensimmäisten joukossa
Asiakkaiden kokemuksia

“AIVAN MAHTAVA LEIRI! HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ TEHTY, EIKÄ YHTÄÄN HAMPAAT IRVESSÄ MEININKI”​

“MAHTAVA SISÄLTÖ JA KANNUSTAVA SEKÄ TSEMPPAAVA ILMAPIIRI”

“Loistavat ohjelmat, selkeät ohjeet ja rento meininki”

Active Camp logo
Tämä viikonloppu on täynnä treeniä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia upeassa miljöössä ja energisessä porukassa.

SEURAAVANA:

ACTIVE CAMP 4.0

Ajankohta julkaistaan pian!

ARVOSANAMME

4.7/5
Active Camp logo

Leiri on tarkoitettu kaikille sukupuoleen katsomatta ja sopii jokaiselle liikkujalle. Skaalaamme treenejä tason mukaan, joten varmistamme, että jokainen pääsee treenaamaan omaan tasoon sopivalla tavalla. Tule kokemaan yksin, kaksin tai porukalla upeat puitteet ja luonnon palauttava ilmapiiri yhdessä huipputiimin kanssa!

Olemme huolehtineet viikonlopun aikana kaiken puolestasi, jotta sinä voisit vain nauttia matkasta. Päätät itse, osallistutko jokaiseen päivän aktiviteettiin vai kaipaatko mieluummin päiväunia tai ihan vaan omaa aikaa.

Me rakastamme treenaamista! Siksi treenaamme leirillä hyvin monipuolisesti koko kehoa hyödyntäen – niin sisällä kuin ulkona. Tulet varmasti pitämään hauskaa, mutta myös halutessasi venyttämään omia rajojasi. Saat varmasti kokea täysin uusia tapoja treenata monipuolisemmin ja tehokkaammin. Treenien lisäksi saamme joka ilta nauttia kehoa ja mieltä rentouttavasta äänimaljarentoutuksesta, jossa pääset todella irti stressistä, jännitystiloista ja kiireestä.

Leirin vetäjinä toimivat koulutettu Personal Trainer ja Life Coach Eevi Teittinen sekä miehisenä vahvistuksena leirin energiaa nostattaa ammattiurheilija ja koulutettu Personal Trainer Teemu Packalen. Leirillä meillä on mukana myös yllätysvieraita puhumassa ravinnosta ja liikunnasta. Tätä kokonaisuutta et halua missata! Leiriohjelmat ja tarkat aikataulut julkaistaan vasta leiripäivänä, kun olemme kaikki saapuneet campukselle. Hyvää kannattaa vähän jännittää. Sen voimme kuitenkin luvata, että jokainen leiri KANNATTAA kokea!

Lupaamme, että leiristä sinulle jää käteen mielinmäärin uutta energiaa, hyvää oloa ja paljon työkaluja sen kaiken ylläpitämiseen.

Viikonloppu järjestetään Eerikkilä Sport & Outdoor Resortilla

Pääsemme nauttimaan upeiden puitteiden lisäksi myös luonnon rauhasta ja erilaisista aktiviteeteista. Eerikkilään pääset oman auton lisäksi julkisilla kulkuvälineillä. Eerikkilä noutaa leiriläiset pysäkiltä ja kuljettaa suoraan leirikeskukseen. Ilmoitathan, mikäli tarvitset kuljetusta. Jos kaipaat majoituksesta lisätietoja tai haluat muuttaa sen osalta varaustasi, olethan meihin suoraan yhteydessä.

Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia myös leirillä. Me yhdessä Eerikkilän kanssa haluamme pitää huolta meidän jokaisen turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort Urheiluopistontie 138, 31370 Eerikkilä

MAJOITUS

Mukavan ja palauttavan majoituksen takaa meille Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, joka tarjoaa erinomaiset puitteet aktiiviselle viikonlopulle. Eerikkilä huolehtii myös koko viikonlopun catering-puolesta. 

All inclusive -leiriin sisältyy majoitus tunnelmallisissa huoneistoissa (1–4 henkeä/huone), ateriat, treenit, lajikokeilut, workshopit ja sporttiset gift bagit (bagin arvo yli 200 €). Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päätämme leirin sunnuntaina klo 15.

Hinta sisältää premium-majoituksen 1–4 hengen huoneissa, joissa on rajoitettu määrä myös erillisiä nukkumatiloja yhdelle hengelle. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varmista paikkasi pian. Premium-huoneistoista löytyy yhteiset kylpyhuoneet ja keittiöt sekä upea yhteinen oleskelutila.

Active Camp logo

Maksuvälineet

Voit myös maksaa Smartum-kortilla tai Epassilla. Mikäli toivot laskua, otathan yhteyttä.

Peruutusehdot: Mikäli tapahtuman osallistujamäärä jää alle minimin, pidätämme oikeuden peruuttaa tapahtuma kuukautta ennen tapahtuman järjestämistä. Mikäli yleiset ohjeistukset Suomessa näin edellyttävät, pidätämme oikeuden siirtää leirin ajankohtaa ilman erillistä korvausta paikan ostaneille. Asiakkaalla on kuitenkin tällöin oikeus siirtää lippu haluamaansa uuteen ajankohtaan. Ostettua lippua ei palauteta, mutta lipun saa siirtää seuraavalle leirille. Mikäli sairastut ennen leiriä, suosittelemme kääntymään oman vakuutusyhtiön puoleen korvausmenettelyssä.

meet Our champions

Kanssamme Active Campin mahdollistaa

Ota askel kohti parempaa

Varaa paikka leiriltä, ota yhteyttä tai tiedustele lisää:
Liity sähköpostilistalle saadaksesi tiedon tulevista Active Camp leireistä ensimmäisten joukossa